Επικοινωνήστε μαζί μας και κλείστε ραντεβού για ένα δωρεάν μάθημα.

contact 6945599151

Το μυαλό ενός πολεμιστή Αγίου

gatkaΤο μυαλό ενός πραγματικού Πολεμιστή Αγίου (Warrior Saint) είναι διαφορετικό από αυτό των περισσότερων άλλων ανθρώπων. Στην πραγματικότητα, διαφέρει ακόμη και από το μυαλό οποιουδήποτε συνηθισμένου στρατιώτη ή μαχητή.

Ένας αληθινός πολεμιστής είναι απαλλαγμένος από όλες τις κοσμικές προσκολλήσεις. Κάθε ιδιοκτησία είναι γνωστό ότι είναι προσωρινό. Η προσκόλληση οδηγεί σε αδυναμία μέσα στον πολεμιστή. Ο αληθινός πολεμιστής καταλαβαίνει ότι η ζωή που ζει είναι προσωρινή και η προσκόλληση ακόμη και σε πολεμιστή είναι μια αδυναμία που θα τον κάνει να αποτύχει τελικά. Η μόνη προσκόλληση που έχει ο πολεμιστής είναι στον Θεό, ο οποίος είναι πάντα παρών μαζί με τον αληθινό πολεμιστή, τόσο στη ζωή όσο και μετά το θάνατο.

Ένας αληθινός πολεμιστής δεν θα προσπαθούσε να βλάψει αθώους και ανυπεράσπιστους ανθρώπους ή ζώα, ακόμη και για την επιβίωσή του, αφού ο αληθινός πολεμιστής αξιώνει τη δημιουργία του Θεού και δεν επιδιώκει να καταστείλει ή να τρομάξει άλλα όντα. Ως εκ τούτου, ένας αληθινός πολεμιστής είναι συμπονετικός και προσεκτικός ανά πάσα στιγμή.

Ένας αληθινός πολεμιστής δεν δυσφημεί τους άλλους ή δεν θέτει προκλήσεις για να ικανοποιήσει το εγώ του. Ένας αληθινός πολεμιστής σκέφτεται τον εαυτό του ως υπηρέτη του Θεού, προστάτη της δημιουργίας του και πρόθυμη θυσία στο νόμο της δικαιοσύνης του Θεού όταν καλείται να τον υπηρετήσει.

Ένας αληθινός πολεμιστής εφαρμόζει πάντοτε καλές πράξεις, βοηθώντας εκείνους που χρειάζονται βοήθεια και εξυπηρετούν τους αληθινούς πιστούς του Θεού. Ο πολεμιστής επιδιώκει να γίνει ένας αληθινός λάτρης του Θεού, πάνω απ 'όλα.

Ο αληθινός πολεμιστής δεν φιλοξενεί καμία κακία ή μίσος για οποιαδήποτε ύπαρξη. Ο αληθινός πολεμιστής δεν βλέπει τους ανθρώπους ως φίλους ή εχθρούς, αλλά ως ψυχές, που είναι μέρος του Θεού. Ο αληθινός πολεμιστής φιλοξενεί μόνο την αγάπη και το σεβασμό για όλα τα όντα, είτε είναι φιλικά προς αυτόν είτε όχι.

Ο αληθινός πολεμιστής είναι συχνά μελετητικός και δεν έχει καμία επιθυμία. Ο πολεμιστής είναι προσεκτικός ώστε να μην καταναλώνει πράγματα που θα κάνουν το μυαλό του αναξιόπιστα αδύναμο, αδιάφορο ή εθισμένο. Υποστηρίζεται από την αγάπη του Θεού μόνο.

Ο αληθινός πολεμιστής δεν ασχολείται με τις εξωτερικές εμφανίσεις - αυτός / αυτή συχνά δεν φαίνεται να είναι πολεμιστής καθόλου. Ο αληθινός πολεμιστής ξοδεύει το μεγαλύτερο μέρος του χρόνου του για την κατάρτιση του νου και την ανάδειξη της ψυχής, σε αντίθεση με τις φυσικές τεχνικές. Ο αληθινός πολεμιστής καταλαβαίνει ότι οι εξωτερικές εμφανίσεις δεν είναι χρήσιμες στο πεδίο της μάχης, αλλά η κατάσταση του νου και του πνεύματος είναι όλα.

Ο αληθινός πολεμιστής πολεμά μόνο όταν αμφισβητείται το δικαίωμα στη ζωή ή την αξιοπρέπεια οποιουδήποτε όντος. Ακόμα και σε μάχη, ο πολεμιστής είναι ειλικρινής για τον αντίπαλό του - που δεν επιδιώκει να ταπεινώσει ή να νικήσει τις αντίθετες δυνάμεις, αλλά μόνο για να υπερασπιστεί τις κακώς αντιληπτές και ανέντιμες επιθέσεις τους.

Στη μάχη, ο αληθινός πολεμιστής δεν ανησυχεί για το παρελθόν ή το μέλλον, αλλά επικεντρώνεται στην παρούσα στιγμή. Ο αληθινός πολεμιστής αγωνίζεται ασταμάτητα, χωρίς τα βαριά βάρη του φόβου, της υπερηφάνειας και της αλαζονείας. Ο πολεμιστής επιδιώκει να είναι μόνο ένα εργαλείο του Θεού στη μάχη. Η νίκη ανήκει πάντα στον Θεό, όχι στον πολεμιστή, ο οποίος είναι απλά δούλος του Θεού.

Χάρτης

map custom

Newsletter

Μείνετε σε επαφή μαζί μας μέσω του newsletter μας.